• 81 50 31 08 (CET)
 • Mon to Fri: 9 am - 6 pm / Sat 9 am - 1 pm
 • De beste severdighetene

  Strandpromenade Warnemünde
  1. Strandpromenade Warnemünde
  2. Alter Strom
  3. Strand Warnemünde
  4. Leuchtturm Warnemünde
  5. Gosch
 • De beste restaurantene

  Gosch
  1. Gosch
  2. Kettenkasten
  3. Stadtbäckerei Junge
  4. Zum Stromer
  5. Philoxenia
 • De beste shoppingstedene

  No entries found

Den berømte badebyen Warnemünde ved Østersjøen var en gang en liten fiskerlandsby, men den har beholdt sin gamle sjarm helt frem til i dag. Alte Strom med sine fiskebåter og passasjerskip, vakkert restaurerte historiske bygninger, den kilometerlange strandpromenaden, maritime puber, den berømte moloen og selvfølgelig Warnemündes umiskjennelige landemerke – det gamle fyret og den fremtredende Teepott – inviterer besøkende til å slentre rundt og nyte stedet.

Severdigheter i omgivelsene

Mecklenburg-Vorpommern er kjent for sine mer enn 2000 slott og herregårder og mer enn 2000 innsjøer, kystlengden på ca. 2000 kilometer og de mange og imponerende byene – her er noe for enhver smak for kultur- og naturelskere!

Oppdag Rostock – den største byen i Mecklenburg. Hansabyen inviterer til en omfattende spasertur rundt i byen med sine mange forretninger og den vakre gamlebyen. (ca. 15 km)

Den stort sett bevarte byen Wismar, er en av de vakreste byene i delstaten og ble i 2002 utnevnt til UNESCO World Heritage Site. (ca. 73 km)

Den minste tyske delstatshovedstaden, Schwerin, var i århundrer sete for regjeringen for hertugene i Mecklenburg og har en herlig beliggenhet mellom syv vakre innsjøer – Schwerin Schloss er absolutt severdig, det er bygget i Loire-stil og er i dag sete for delstatsparlamentet. (ca. 98 km)

Kommende Warnemünde cruises