• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

London er en enorm, kosmopolitisk by, med alle de kulturelle og gastronomiske attraksjonene du forventer fra en verdenshovedstad. London strekker seg mer enn 48 km på hver side av elven Thames og er Europas største by med en mangfoldig befolkning på rundt åtte millioner. Southampton er en av flere havnebyer og en inngangsport til London.

Buckingham Palace
Denne storslåtte, kongelige residensen er over 110 meter lang og inneholder rundt 600 rom. Den ligger i en 40 hektar stor hage og har det vært monarkiets hovedhjem siden kong George III kjøpte eiendommen i det 18. århundre. Vaktskiftet like før middag er en av verdens mest berømte forestillinger.

Big Ben
Uten tvil den mest kjente og fotograferte klokken i verden. Londons klokketårn er kjent som Big Ben og ligger på i den østlige enden av House of Parliament, en av de største offentlige bygningene i verden.

Southampton
Southampton er en førsteklasses havn for passasjerskip og kan dateres tilbake til de gylne dagene med transatlantiske sjøreiser. Det er også en av Storbritannias beste 10 shoppingdestinasjoner, med West Quay Shopping Complex omtrent tre km fra bryggen.

Kommende Southampton (London) cruises