• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Den berømte badebyen Warnemünde ved Østersjøen var en gang en liten fiskerlandsby, men den har beholdt sin gamle sjarm helt frem til i dag. Alte Strom med sine fiskebåter og passasjerskip, vakkert restaurerte historiske bygninger, den kilometerlange strandpromenaden, maritime puber, den berømte moloen og selvfølgelig Warnemündes umiskjennelige landemerke – det gamle fyret og den fremtredende Teepott – inviterer besøkende til å slentre rundt og nyte stedet.

Severdigheter i omgivelsene

Mecklenburg-Vorpommern er kjent for sine mer enn 2000 slott og herregårder og mer enn 2000 innsjøer, kystlengden på ca. 2000 kilometer og de mange og imponerende byene – her er noe for enhver smak for kultur- og naturelskere!

Oppdag Rostock – den største byen i Mecklenburg. Hansabyen inviterer til en omfattende spasertur rundt i byen med sine mange forretninger og den vakre gamlebyen. (ca. 15 km)

Den stort sett bevarte byen Wismar, er en av de vakreste byene i delstaten og ble i 2002 utnevnt til UNESCO World Heritage Site. (ca. 73 km)

Den minste tyske delstatshovedstaden, Schwerin, var i århundrer sete for regjeringen for hertugene i Mecklenburg og har en herlig beliggenhet mellom syv vakre innsjøer – Schwerin Schloss er absolutt severdig, det er bygget i Loire-stil og er i dag sete for delstatsparlamentet. (ca. 98 km)