• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Fremveksten av Tokyo startet i begynnelsen av det 17. århundret, da Tokugawa leyasu utpekte den tidligere fiskerlandsbyen, Edo, til hovedstad i sitt Shogunate. Selv etter gjeninnføringen av keiserdømmet forble Edo sentrum for den politiske makten, og skiftet navn til Tokyo ("østlig hovedstad") i forbindelse med Meiji-restaureringen i 1868 for å skille den fra den gamle keiserhovedstaden Kyoto ("vestlig hovedstad").

I dag anses Tokyo  som en av de mest spektakulære byene i verden med sin blanding av gamle tradisjoner og postmoderne kultur. Ginza er et internasjonalt shoppingparadis som ligger rett ved siden av keiserpalasset, og befolkningen har lykkes med å kombinere det raske tempoet i det 21. århundret med elegansen og roen i det tradisjonelle kulturen.

Keiserpalass
Keiserpalasset i sentrum av Tokyo er residensen til den keiserlige familien. Det store parkanlegget er omgitt av vollgraver og mektige murer.

Tokyo Tower
Det 333 meter høye Tokyo Tower regnes som en av de høyeste selvbærende stålkonstruksjonene i verden og som et av landemerkene i Tokyo.

Meiji-skrinet
Skrinet er viet keiser Meiji, det moderne Japans far, og ligger i en skogslysning i sentrum av Tokyo. Beliggenheten skal symbolisere skillet mellom det åndelige og det verdslige.

Kommende Yokohama cruises