• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Sydney er en av de eldste bosetningene i Australia og ett av verdens beste reisemål. Sydney tilbyr "Aussie"-gjestfrihet kombinert med spektakulære attraksjoner, fra den dramatiske havnen og kosmopolitiske bysentrum til de beskyttede vikene, mange km med vakre strender og de spektakulære Blue Mountains.

Sydney Opera House
Byens mest populære turistattraksjon og en av verdens travleste scenekunstsentre. Operaen er faktisk et kompleks av teatre og haller. Den unike designen blir betraktet som et av verdens undre i hele den moderne verden.

The Rocks
The Rocks er oppkalt etter sandstensklipper og -fjell. Dette stedet for den første straffangebosetningen er fortsatt rik på kolonihistorie den dag i dag og blomstrer med femstjerners hoteller og en myriade av restauranter, puber, butikker, gallerier og museer.

Blue Mountains
Australias Grand Canyon. Her kan du utforske et område med spektakulære fjellformasjoner, dype, trekledde daler og fossefall. Echo Point har et utkikkspunkt som kalles Three Sisters, oppkalt etter en legende blant urbefolkningen.

 

 

Kommende Sydney cruises