• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Du vil aldri mangle noe å foreta deg i byen som aldri sover. Fra de sterke lysene på Broadway og Times Square til byens verdenskjente museer, shoppingmuligheter og brede kulinariske tilbud. Det er et utrolig variert og aktivt sted som består av et intrikat lappeteppe av bydeler, hver med sin egen karakter og historie, men som eksisterer sømløst ved siden av hverandre.

Times Square
Times Square kalles verdens møteplass, og skal man dømme etter antall mennesker som trekkes til dette stedet, ser det ut til å stemme. Fra de sterke lysene på Broadway til myriaden av butikker og kjøpesentre, er det ingenting som ligner Times Square noe annet sted i verden.

Statue of Liberty
Frihetsstatuen ligger på Liberty Island. Statue of Liberty var en vennskapsgave fra det franske folket til USA, og det er et av de mest universelle og varige symbolene for politisk frihet. Fra observasjonsplattformen kan du oppleve en spektakulær utsikt over New York City og havnen.

Central Park
I denne asfaltjungelen finnes det en stor, vakker park som er et kjærkomment fristed for storbyens innbyggere. Denne 3,5 kvadratkilometer store parken midt i byen er en hyllest til god byplanlegging. Med sine svingete stier, dammer, innsjøer og massive grønne områder er den et populært sted til friluftskonserter, kunstforestillinger, solbading, jogging, turgåing og pikniker.

Kommende New York cruises