• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Los Angeles er en stor metropol med spanske røtter og Hollywood-glamour. San Pedro fungerer som havnen i Los Angeles og er inngangsporten til de mange områdene og distrikter i "LA" som venter på å bli utforsket. Her finner du restauranter, shopping og museer – og alt er i verdensklasse. Og i tillegg kan du finne parker, mulighet til fotturruter og spaserturer. Og strender? Det er en hel kystlinje full av valgmuligheter, fra Redondo og Santa Monica til kysten av Malibu.

Rodeo Drive
Rodeo Drive er bare tre kvartaler lang og inneholder noen av verdens mest eksklusive og dyre forretninger og boutiques. Disse tre kvartalene er det mest berømte shoppingområdet i Amerika, og det er nok også det dyreste.

Sunset Strip
Den delen av Sunset Boulevard som er kjent som "Sunset Strip", er en strekning av Sunset mellom Hollywood og Beverly Hills på 2,5 km. Denne berømte strekningen inneholder restauranter, musikklubber, butikker og Hollywood-nattklubber. I helgene er det et mekka for turister og folk som ser etter filmstjerner.

Disney Concert Hall
Denne utrolige og unike bygning er tegnet av den verdenskjente arkitekten Frank Gehry. Det er det nye hjemstedet til Los Angeles Philharmonic og Los Angeles Master Chorale og representerer et strålende praktstykke i sentrum av LA.

Kommende Los Angeles cruises