• +49 089 51703 350 (CET)
 • Call me back
 • Mon to Fri: 10 am - 5 pm
  20.05.: Public holiday, closed
  30.05.: Public holiday, limited availability, 11 am - 4 pm
 • De beste severdighetene

  No entries found

 • De beste restaurantene

  No entries found

 • De beste shoppingstedene

  No entries found

Skyskraperne danner et glitrende virvar av stål og glass. Kinesiske seilbåter og sampaner fyller opp den travle havnen. De ​​grønne åsene på halvøya Kowloon danner en imponerende bakgrunn. Velkommen til Hong Kong, en av de mest populære reisemålene i verden. Selv om Hong Kong er en semi-autonom region i Kina, har den tidligere britiske kolonien ikke mistet noe av sin sjarm eller eksotisme. Mens moderne skyskrapere og luksushoteller dominerer silhuetten, er de smale gatene strødd med tradisjonelle nudelselgere, spåkoner og healere. De endeløse rekkene av butikker, tilbyr besøkende i verdens hovedstad tollfri handel og alt fra skreddersydde dresser, gammelt porselen til det nyeste innen elektronikk.

I tillegg blir turister fra hele verden lokket med mange attraksjoner. Victoria Peak tilbyr en fantastisk utsikt over den hektiske byen. Flytende restauranter inviterer deg til å nyte en deilig lunsj eller til å ta en tur i en av de travle gatene, for å føle på denne storbyens pulserende liv.

Victoria Harbour
Havnen er kjent for sin kveldspanorama, når fargerike neonreklamer lyser opp skyskrapere, som står ved foten av fjellet Victoria Peak.

Stanley Market
Et populært sted for tilbudsjegere. Stanley Market tilbyr kunsthåndverk, smykker, klær, elektronikk og leker til rimelige priser.

Po Lin-klosteret
Po Lin-klosteret ligger på Lantau Island. Her står den såkalte Tian Tan Buddha, som er verdens største frittstående bronse Buddha i sittestilling.