• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Denne elektrifiserte verdensmetropolen av en hovedstad opphører aldri å forbause, fengsle eller inspirere alle som besøker den, fra verdensberømte, arkitektoniske landemerker til et stort utvalg i alt fra teatre, shopping og museer, til kongefamiliens mange anliggender. Inngangsporten til London-eventyret er Dover, det korteste krysningspunktet mellom Storbritannia og kontinentet.

Buckingham Palace
Denne storslåtte, kongelige residensen er over 360 fot lang og inneholder rundt 600 rom. Den ligger i en 40 hektar stor hage og har det vært monarkiets hovedhjem siden kong George III kjøpte eiendommen i det 18. århundre. Vaktskiftet like før middag er en av verdens mest berømte forestillinger.

Westminster Abbey
Med sin flotte tårn og vakre bueganger er det et av de mest fantastiske eksemplene på gotisk arkitektur i Storbritannia. De viktigste ritualene finner fortsatt sted her. De fleste av Englands herskere ble kronet og ligger begravet her. Og nesten alle store skikkelser i engelsk historie har etterlatt sitt merke her, fra Shakespeare til Winston Churchill, dronning Victoria og prinsesse Diana.

Houses of Parliament
House of Parliament er med sine mer enn 1000 rom i nygotisk stil en av verdens største og mest elegante offentlige bygninger, og klokketårnet i den østlige enden huser verdens mest berømte ur, Big Ben.

 

Kommende Dover (London) cruises