• De beste severdighetene

    No entries found

  • De beste restaurantene

    No entries found

  • De beste shoppingstedene

    No entries found

Venezia ligger innerst i Adriaterhavet og er et intrikat nett av små øyer og kanaler som til sammen utgjør den fortryllende byen Venezia. I denne intime atmosfæren hvor gondolierene synger serenader, delikate broer fører til svingete brostensbelagte gater og strålende renessansearkitektur danner et eventyrlig bakteppe, er det ikke rart at mange mennesker føler at det er verdens mest romantiske reisemål.

Markusplassen
Dette torget i hjertet av Venezia er hvor du finner mange av byens mest berømte landemerker, deriblant St. Markus-basilikaen, Campanile-klokketårnet og Doge-palasset. Deretter kan du kikke i butikkene som ligger rundt plassen eller nippe til en espresso på en utekafé.

Canal Grande
Ta en gondoltur ned den to mil lange Canal Grande. Kanalen er omgitt av flotte bygninger som gir et representativt utvalg av den arkitektoniske skjønnheten som Venezia tilbyr med et panorama av utrolig detaljerte fasader.

Murano og Burano
Den lille øya Murano har vært ledende innen glassblåsing i over syv århundrer. Se håndverkerne i arbeid og nyt utstillinger og gallerier. Og Burano er kjent for sitt kniplingsmuseum og er en fiskerlandsby med små butikker og fargerike hus.