• +49 089 51703 350 (CET)
 • Call me back
 • Mon to Fri: 10 am - 5 pm
  20.05.: Public holiday, closed
  30.05.: Public holiday, limited availability, 11 am - 4 pm
 • De beste severdighetene

  No entries found

 • De beste restaurantene

  No entries found

 • De beste shoppingstedene

  No entries found

Som et finanssentrum i Midtøsten, har Dubai alltid vært en bro mellom øst og vest. Hvert år, blir det holdt store messer, kongresser og idrettsarrangementer i Dubai, som tiltrekker besøkende fra hele verden. I tillegg har den vestlige levestandarden, et eldorado for tax-free shopping, stranden og havet, gjort Dubai til et populært turistmål. Blant de viktigste attraksjonene kan man nevne de kunstige øyene utenfor kysten, de utrolige høye skyskraperne som preger bybildet og som står i kontrast til de klassiske arabiske bygningene. I tillegg er Dubai det ideelle utgangspunktet for spennende ørkensafari.

Burj Khalifa
Med en høyde på 828 meter er Burj Khalifa den høyeste bygningen i verden. Ved å ta høyhastighetsheisen opp til 124 etasje, kan man nyte en flott panoramautsikt over byen, ørkenen og havet.

Palm Jumeirah
Den kunstige øya som er formet som en palme, ligger utenfor kysten av Dubai og er kjent for å være et paradis for millionærer. Her finner man tallrike luksushoteller, villaer, elegante restauranter og kjøpesentre.

Jumeirah Moschee
Jumeirah moskeen er en av de mest fotograferte bygningene i Dubai. Med sine flotte tårn og minareter er moskeen et utmerket eksempel på islamsk arkitektur.