Spanske høydepunkter

Spanske høydepunkter

På denne cruiseturen får du bli med til noen av de vakreste byene i Spania. Det blir besøk i Madrid og den historiske byen Toledo før reisen går videre til kysten. Etter en overnatting i Valencia kommer du fram til Barcelona som er avreisehavn for cruiseskipet.

Dag 1 – Madrid
Etter ankomsten i den spanske hovedstaden kan man glede seg over en problemfri overføring til buss og transport frem til et komfortabelt hotell. Her får du treffe din turleder og reisefeller under en velkomstmiddag på en lokal restaurant. Middagen er inkludert.

Dag 2 – Madrid
Etter frokost blir vi med på en guidet rundtur i Madrid. Blant høydepunktene nevner vi Puerta del Sol, Plaza de España med monumentet til forfatteren Cervantes, parlamentet, Cibele-fontenen, den elegante Calle de Alcalá, Paseo de la Castellana og Prado-museet. Frokost inkludert.

Dag 3 – Madrid/Toledo/Madrid
I dag får du bli med på en utflukt til Toledo, den eldgamle byen som er bygget på en høyde over slettelandet Castilla-La Mancha. Panoramautsikten over Toledo er en uforglemmelig opplevelse, og et besøk i en av de vakreste gotiske katedralene i Spania er simpelthen magisk. Vi får også sett ett av El Grecos mest berømte malerier i kirken Santo Tome. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 – Madrid/Valencia
Vi reiser videre til Valencia med turbuss og får lære mer om både den romerske, arabiske og spanske historien på en guidet omvisning til fots. I kveld har vi planlagt en helt spesiell paellamiddag for dere. Frokost og middag inkludert.

Dag 5 – Valencia/Barcelona
Vi kjører langs den vakre kystveien frem til Barcelona. Frokost inkludert.

Dag 6 – Barcelona
I dag blir vi med en lokalkjent guide som viser deg høydepunktene i Barcelona. Dette inkluderer Kolumbusmonumentet, den berømte las Ramblas, Plaça de Catalunya og Passeig de Gràcia. Du får også oppleve den imponerende katedralen Sagrada Familia og det gotiske kvarter,  for ikke å glemme panoramautsikten over byen fra Montjuïc-høyden. Denne kvelden er du invitert med på en avskjedsmiddag og påfølgende flamencoshow. Frokost og middag inkludert.

Dag 7 – Barcelona/Ombordstigning
Etter noen begivenhetsrike dager på land blir det transport ned til havnen der vi går om bord til et vel så innholdsrikt cruise. Frokost inkludert.

Dag 7 – 14/18/21 Cruise