Europas kongelige skatter

Europas kongelige skatter

De inntrykksfulle fassadene til det imperiale Europa

De barokke bygningene og brostensbelagte gatene i Øst-Europa inspirerer til bilder rett ut av en fabel. Og på denne fantastiske reisen til Budapest, Wien og Praha, vil du bli omsluttet av den unike romantikken av tre av regionens mest fortryllende byer, med private klassiske konserter, spesielle måltider, opplysende turer og mye mer. Du vil også få oppleve to netter i en annen av Europas mest levende og spennende byer, Berlin. Her kan du se alle de berømte severdighetene, fra Riksdagen til Checkpoint Charlie, og du kan spise på en av byens beste restauranter.

Dag 1 Budapest
Sjekk inn på hotellet og nyt en dag i Budapest på egenhånd. Du vil møte reiselederen og dine reisefeller på en velkomstmiddag om kvelden. Middag inkludert.

Dag 2 Budapest
Etter frokost drar du av sted og besøker Helteplassen, Fiskerbastionen, Matthias-kirken og andre severdigheter. Ettermiddagen står til egen disposisjon. Frokost inkludert.

Dag 3 Budapest / Wien
Du reiser med buss til Wien, hvor du vil kjøre den pittoreske Ringstrasse. Du passerer Wiens mest berømte severdigheter – parlamentet, operaen, Hofburg-palasset og rådhuset – på vei til en omvisning i slottet Schönbrunn. Om kvelden går du på konsert med Wiens berømte, klassiske musikk. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 Wien
Hele dagen står til egen disposisjon, og du får sjansen til å tilbringe et par timer i Wiens mange sagnomsuste kaffehus, besøke Mozarts hjem eller ta en valgfri tur til Wienerwald. Frokost inkludert.

Dag 5 Wien / Praha
Du reiser med buss til Rosenburg slott, hvor du kan lære om jakt med falk. Deretter går ferden videre til Praha. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 6 Praha
I dag legger du ut på en guidet tur i Prahas gamleby, slottet Hradcany, St. Vitus-katedralen, den astronomiske klokken og mye annet. Ettermiddagen kan du fritt bruke til å utforske på egen hånd. Frokost inkludert.

Dag 7 Praha / Berlin
Etter en avslappet frokost drar du av sted med buss og besøker den gamle Sachsen-hovedstaden, Dresden, på vei til Berlin. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 8 Berlin
En panoramatur i Berlin omfatter alle byens sagnomsuste severdigheter – Kurfürstendamm, Riksdagen, Brandenburger Tor, Charlottenburg slott, Tiergarten, det tyske statsoperahuset og Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Du kan også stoppe og ta bilder på Checkpoint Charlie . Du vil deretter spise middag på en av Berlins beste restauranter. Frokost og middag inkludert.

Dag 9 Berlin / København / ombordstigning på skipet
Turen går videre med buss til Rostock for å ta fergen til Gedser. Deretter fortsetter du med buss til København, hvor du vil gå ombord på skipet og starte den fantastiske reisen videre. Frokost inkludert.

Dag 9-20/23 Cruise