Ring of Kerry

Ring of Kerry

Tur til Irlands magiske vestlige landskaper

Opplev den vennlige og ekte gjestfriheten til det irske folket på denne turen til øyas mest sagnomsuste, pittoreske region. Oppdag nakne, vakre landskaper fulle av sjarmerende landsbyer, ikoniske ruiner og imøtekommende lokalbefolkning. Dagene vil bli brukt til å reise rundt på noen av Vest-Irlands mest berømte attraksjoner, blant annet den fantastiske naturen i Ring of Kerry og de fryktinngytende Cliffs of Moher. Du vil også besøke puber og få høre den fantastiske, lokale musikken.

Dag 1 Shannon / Limerick
Ankomst Shannon og videre transport til Limerick. Etter du har sjekket inn på hotellet har du tid til rådighet for å slappe av, benytte hotellets fasiliteter eller utforske byen. Du vil kanskje besøke St. Mary-katedralen, Kong Johns slott eller Hunt Museet.  I kveld skal du få oppleve  en ekte irsk velkomst med tradisjonell irsk folkedans (ceilli) på låven i landsbyen Bunratt, komplett med middag, vin og underholdning. Middagen er inkludert.

Dag 2 Limerick / Killarney
Du reiser med buss langs den fantastiske Clare-kysten og besøker de fantastiske Cliffs of Moher og passerer gjennom de rolige byene Kilkee og Kilrush, før du tar fergen fra Killimer til Tarbert. i Killarney venter en ekstra morsom opplevelse: nemlig en tur med en tradisjonell irsk hest og kjerre (Jaunting Car Ride) over til gamle Ross Castle som ligger på bredden av innsjøen Lough Leane. Middag på hotellet i kveld. Frokost og middag er inkludert.

Dag 3 Killarney
Opplev den magiske Kerry-rundturen, med sitt uforglemmelige landskap av værbitte fjellformasjoner, stille vann og frodige daler. Spis lunsj på egenhånd, og besøk deretter historiske  Muckross House i Killarney nasjonalpark. I kveld blir det middag og underholdning på den lokale puben. Frokost og middag er inkludert.

Dag 4 Killarney / Cork
Du reiser med buss fra Killarney til Cork. I pittoreske Glengarriff går du ombord i en privat båt og blir fraktet den korte turen til Garinish Island. Der kan du følge svingete stier mellom duftende, blomstrende trær og busker i denne tropiske øyhagen. Deretter går veien til Cobh for å besøke Queenstown Story, som forklarer de sterke båndene mellom Irland og Amerika. Mellom 1848 og 1950 emigrerte over seks millioner barn og voksne fra Irland til Amerika. Mer enn 2,5 millioner satte ut fra Cobh, noe som gjør den til den aller viktigste utreisehavnen. Vi overnatter i Cork, den nest største byen i Irland. Frokost og middag inkludert.

Dag 5 Cork / Southampton / Ombordstigning
Etter frokost drar du til Cork International Airport for å fly til London Heathrow Airport. Etter ankomst går turen til Southampton for å gå ombord i skipet og fortsette reisen. Frokost inkludert.

Dag 6-14/16 Cruise