À la carte-restauranter

À la carte-restauranter

Våre à la carte-restauranter kan tilby utmerkede fire-retters menyer hver kveld. Selvfølgelig kan du velge mellom flere alternativer for hver rett. Menyvalget består av et lekkert utvalg av forretter, supper, salater og ni forskjellige hovedretter. Sukkerfrie desserter, som er svært populært blant våre gjester, kan også bestilles. Helsebevisste passasjerer inviteres til å nyte vegetarretter eller vår fantastiske Lotus Spa-meny. I motsetning til restauranter på land, forandres menyvalget hver dag, både til lunsj og middag. I tillegg til disse avvekslende herlighetene, finner du syv hovedretter og desserter som alltid er tilgjengelige som et alternativt valg.

En revolusjon i cruisekjøkkenet – med Princess kan du velge mellom en fast spisetid for middag hver kveld (tradisjonell bespisning) eller fleksible middagstidspunkter som lar deg bestemme på nytt hver dag når, hvor og med hvem du ønsker å spise (Anytime Dining). Uansett hvilket middagsalternativ du velger – måltidene er alltid førsteklasses.

Tradisjonell bespisning - regelmessige middagstider og kjente bordpartnere

Prisbelønnet mat serveres i vår elegante restaurant hver kveld kl. 17.00 (første bordsetning) eller 19.15 (andre bordsetning). Dette alternativet er ideelt for gjester som ønsker å spise på et bestemt tidspunkt hver kveld på et tildelt bord med de vanlige bordpartnerne (tider varierer på ulike skip og ruter).

Anytime Dining — du kan velge når, hvor og med hvem du ønsker å spise

Passasjerer som ønsker å bestemme spontant når de ønsker å spise, og hvis de ønsker å dele bordet med venner eller skifte bordpartnere eller spise alene, anbefales å velge Anytime Dining med fleksible middagstider mellom kl. 17.30 og 22.00. Det er selvsagt alltid mulig å bestille.

Alle gjestene kan velge fra samme meny, uavhengig av valgt middagstidspunkt.