ScholarShip@Sea

ScholarShip@Sea

Utvid horisonten din

En sjøreise med Princess® er så mye mer enn bare destinasjonene du besøker. For hvert eneste Princess-skip er et reisemål i seg selv – med ubegrensede muligheter til å lære og nyte. Tenk deg for eksempel å lære å bruke ditt digitale kamera og kunne ta bilder i profesjonell kvalitet på cruiset ditt eller kanskje lage en håndmalt vase i keramikkstudioet til sjøs. Velkommen til vårt Princess ScholarShip@Sea Program®. Velg mellom inntil 40 kurs på hver reise med alt fra scrapbooking til vinsmaking. I denne guiden vil du lære mer om alt det spennende som venter deg på cruiset. Vi håper du vil nyte mange av disse morsomme, engasjerende ScholarShip@Sea-kursene og får deg til å oppleve et ekte oppdagelseseventyr.

Ceramics@Sea

Bli kreativ og ha det gøy med din egen håndmalte design på unike, ferdiglagde keramikkgjenstander. Velg et krus, en tallerken eller en bolle og legg til din egen kreative touch, så brenner vi den i keramikkovnen. På slutten av reisen vil du ha en unik suvenir! I tillegg, kun på Island Princess® og Coral Princess®, er det et keramikkprogram med våt leire spesialiserte kurs med keramikerhjul.

Computers@Sea

Er det et dataprogram du alltid har ønsket å lære, men aldri hatt tid til? Vår populære kursserier gjør det enkelt å forbedre dine dataferdigheter. Enten du er nybegynner på datamaskin eller en erfaren bruker, har vi et kurs som passer til dine ferdigheter og engasjerer deg. Computers@Sea tilbyr undervisning som passer til alle aldre og gir informativ og individualisert oppfølging.

Photography@Sea

Enten du er amatør eller en middels fotograf, her har du sjanse til å lære hvordan man skal oppnå profesjonelle resultater. Med Photography@Sea kan du utvikle eller forbedre dine fotoferdigheter med interessante, praktiske kurs i alt fra grunnleggende teknikker til ny digital teknologi. Vår profesjonelle fotografer underviser på kurset, og kurset omfatter Introduksjon til fotografering, Bruk og oppsett av digitalkameraet, Grunnleggende om digital foto og filming eller Kreativ fotografering. Du vil også lære spennende reisefototeknikker som du kan bruke til å fotografere mer minneverdige bilder fra cruiset.

Vinsmaking

Enten du er nybegynner, som ønsker å lære det grunnleggende om vinsmaking, eller en connoisseur som er interessert i å utvide dine kunnskaper, bør våre vinsmakekurser ombord være med på timeplanen. Disse morsomme og fascinerende opplevelsene i en spennende verden av vin tilbyr en fantastisk mulighet til å få nye venner når du smaker førsteklasses viner som er håndplukket av vår kjellermester.