Australsk outback-eventyr

Australsk outback-eventyr

Oppdag outback (den australske villmarken) og Store barriererev

To av Australias viktigste villmarksområder venter deg på dette fantastiske eventyret. Etter to dager i Sydney, hvor du kan oppleve en guidet tur med alle byens mest berømte severdigheter, setter du kursen mot Port Douglas, hvor du går ombord i en rask katamaran på et heldagsbesøk på Store barriererev. Deretter vil du bli flydd dypt inn i outback til Uluru National Park, hvor du får en minneverdig opplevelse med å se Ayers Rock ved solnedgang

Dag 1 Sydney
Du ankommer i Sydney og sjekker inn på hotellet. Du kan møte dine reisefeller om kvelden på en mottakelse arrangert av reiselederen. Overnatting på Hyatt Regency Sydney.

Dag 2 – Sydney/Cairns
Vi får en rask og enkel transfer og går om bord flyet til Cairns. Vi tar en rundtur i den lille byen Kuranda midt inne i regnskogen før vi går om bord i Skyrail som gir oss utsikt til fossestrykene Baron Falls fra luften. Overnatting på Pullman Cairns. Frokost inkludert.

Dag 3 – Cairns
Et annet høydepunkt turen – en rask katamaran frakter deg av sted over havet og gir deg en uforglemmelig heldagstur på de ytre delene av Store barriererev. Du kan snorkle eller dykke med en dykkerinstruktør (ekstrakostnad). En lunsjbuffet er inkludert. Senere vil du returnere til Cairns for å tilbringe en avslappende kveld etter eget ønske. Overnatting på Pullman Cairns. Frokost og lunsj inkludert.

Dag 4 – Cairns/Ayers Rock
I dag flyr du til Outback og ikoniske Ayers Rock. Der vil du bli presentert for kulturen og den 40 000 år gamle historien til Australias aboriginer-folk på en opplysende tur og deretter se fargene på Ayers Rock ved solnedgang. Overnattning på Desert Gardens Hotel. Frokost inkludert.

Dag 5 – Ayers Rock
Etter soloppgang på Ayers Rock besøker du et kulturelt senter og Kata Tjuta. Kvelden er til egen disposisjon. Her kan du velge å bli med på en guidet hagevandring på hotellet,  se en danseforestilling med Wakagetti Cultural Dancers på torget eller rusle rundt på markedet hvor de selger kunsthåndtverk laget av urbefolkningen. Overnattning på Desert Gardens Hotel. Frokost inkludert.

Dag 6 – Ayers Rock/Sydney
Vi inntar en bedre frokost før vi flyr tilbake til Sydney. Resten av ettermiddagen og kvelden kan du utforske byen på egenhånd. Overnattning på Hyatt Regency Sydney. Frokost inkludert.

Dag 7 – Sydney/Ombordstigning
Denne morgenen legger vi ut på en guidet rundtur i Sydney. Vi får se velkjente landemerker som Operaen, den imponerende broen Sydney Harbour Bridge, ikoniske Bondi Beach og The Rocks; et historisk område med godt bevart bebyggelse fra kolonitiden, trendy restauranter, museer og butikker. Deretter reiser vi tilbake til havnen og skipet som venter. Frokost inkludert.

Dag 7-17/18/19
Cruise