• 81 50 31 08 (CET)
  • Mon to Fri: 10 a.m. - 12 p.m./ 2 p.m. - 4 p.m.
Connoisseur - Tur R (2019)

Connoisseur - Tur R (2019)

Mount McKinley, Denali, Copper River og to netter i Fairbanks
Tilbring to netter på Copper River Princess Wilderness Lodge og én natt på Denali og Mount McKinley Princess Wilderness Lodge og opplev Alaskas villmark fra ulike vinkler. Du vil reise inn i Denali National Park på en naturhistorisk tur og vil få mulighet til å utforske Nord-Amerikas høyeste fjell, Mount McKinley, og Amerikas største nasjonalpark, Wrangell-St.Elias, på valgfrie utflukter. Og hvis du også er interessert i bylivet, vil et opphold på to netter i Fairbanks være tingen for deg.

Dag 1 Anchorage
Du ankommer i Anchorage og sjekker inn på hotellet til et opphold på to netter.

Dag 2 Anchorage / Copper River
Om morgenen går du på bussen og kan oppleve en flott kjøretur til Copper River Princess Wilderness Lodge, hvor du vil tilbringe de to neste nettene. Middag om kvelden på Two Rivers Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 3 Copper River
Hele dagen kan brukes som du vil. Velg blant et bredt spekter av valgfrie utflukter, inkludert turer i Amerikas største nasjonalpark, Wrangell-St.Elias og aktiviteter for eventyrere. Middag om kvelden på Two Rivers Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 4 Copper River / Fairbanks
Reisen fortsetter med buss til Fairbanks. Resten av dagen kan du bruke etter eget ønske, kanskje du vil ta en titt rundt i byen. (frokost og middag inkludert)

Dag 5 Fairbanks
Dagen starter med et elvebåtcruise på en nostalgisk hjuldamper, deretter besøker du en historisk gullgruve på en gullgruvetur. En solid gullgraverlunsj er inkludert. Kvelden kan du fritt bruke til å utforske byen på egen hånd. (frokost, lunsj og middag inkludert)

Dag 6 Fairbanks / Denali
Du reiser i naturskjønne omgivelser med buss il Denali National Park og sjekker inn på Denali Princess Wilderness Lodge. Om ettermiddagen kan du delta på en pedagogisk naturhistorisk tur i parken ("Tundra Wilderness Tour") og få noen glimt av Denalitoppen og kanskje også elg, hjort og tynnhornsau. Middag om kvelden på King Salmon Restaurant (frokost og middag inkludert)

Dag 7 Denali / Mount McKinley
Om morgenen kan du velge en valgfri utflukt. Deretter reiser du med jernebane til Talkeetna, deretter går det videre med buss til Mount McKinley Princess Wilderness Lodge. Kvelden er til egen disposisjon. Middag om kvelden på North Fork Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 8 Mount McKinley / Whittier
 Reisen går til Whittier med et innlagt stopp på Alaska Wildlife Conservation Center på veien. Skipet seiler videre på Alaska-cruiset samme kveld. (frokost og lunsj inkludert)

Dag 8 – 15 Cruise “Reise til breene”

Cruisetur RB7 - 14 netter
Anchorage til Vancouver
Tur på land før cruiset (7 netter)
Cruise “Reise til breene” (7 netter)

Avreise 2019 Golden Princess: 18. mai 2019 | 1., 15., 29. juni 2019 | 13., 27. juli 2019 | 10., 24. august 2019 | 7. september 2019
Avreise 2019 Royal Princess: 25. mai 2019 | 8., 22. juni 2019 | 6., 20. juli 2019 | 3., 17., 31. august 2019

Bestill her