Connoisseur – Tur S

Connoisseur – Tur S

Mer tid i Kenai og to netter i Fairbanks
Opplev mange eventyr i Alaskas villmark på et opphold på to netter på Kenai Princess Wilderness Lodge. Du vil også oppleve andre høydepunkter. Du vil tilbringe to netter på vår Denali Princess Wilderness Lodge hvor du får lære om Denali National Park med en omfattende omvisning og oppleve en natt på vårt Mount McKinley Princess Wilderness Lodge som ligger nær Nord-Amerikas høyeste fjell. I løpet av et opphold på to netter i Fairbanks, får du innsikt i bylivet. Under hele turen vil en erfaren reiseleder ta vare på ditt velbefinnende. Måltidene er inkludert som angitt i reiseplanen.

Dag 1 Fairbanks
Du ankommer i Fairbanks og sjekker inn på Fairbanks Princess Riverside Lodge til et opphold i to netter. Du vil treffe lederen for turen og de andre reisekameratene.

Dag 2 Fairbanks
I dag vil du få mulighet til å utforske “Gold Heart City” fra forskjellige vinkler. Du vil besøke en historisk gullgruve på en gullgruvetur, spise en solid gullgraverlunsj og ta en båttur på en autentisk hjuldamper nedover Chena River. (frokost, lunsj og middag inkludert)

Dag 3 Fairbanks / Denali
Denne morgenen tar du farvel med Fairbanks. Turen går med buss til Denali National Park, hvor du vil tilbringe to netter på Denali Princess Wilderness Lodge. Bli med på valgfrie aktiviteter som f.eks. et besøk på en bondegård med huskyer, fluefiske i elven eller en helikoptertur opp på breen. Denne kvelden får du gleden av å overvære middagsforestillingen "Music of Denali". (frokost og middag inkludert)

Dag 4 Denali
Her kan man utforske nasjonalparken Denali og bli med på en villmarkstur på tundraen, og få noen glimt av Denalitoppen og kanskje også elg, hjort og tynnhornsau. Middag på King Salmon Restaurant. (frokost, lunsj och middag inkludert)

Dag 5 Denali / Mount McKinley
Du går ombord i Princess-toget og opplever en reise gjennom vakker natur til Talkeetna, deretter går det videre med buss til Mount McKinley Princess Wilderness Lodge. Ettermiddagen står til din disposisjon.Du kan sitte i ro og mak og nyte utsikten til det majestetiske fjellet Denali, også kjent som "The Great One" fra trehuset som hører til lodgen. Middag på North Fork Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 6 Mount McKinely
 Hele dagen kan brukes som du vil. Du kan lytte til fortellinger om bestigningen av Denali i Hudson-salen, eller du kan kose deg med å riste noen ‘marshmallows’ på bålet på terrassen. Eller du kan bli med på en valgfri utflukt. Middag på North Fork Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 7 Mount McKinley / Kenai
Om morgenen reiser du med buss til Kenai Princess Wilderness Lodge, hvor du vil tilbringe de neste to nettene. Du vil ha hele ettermiddagen og kvelden til disposisjon til å utforske området og planlegge valgfrie utflukter. Middag på Rod & Reel Restaurant. (frokost og middag inkludert)

Dag 8 Kenai
Hele dagen kan brukes som du vil. Du kan velge en av de mange valgfrie utfluktene, f.eks. fisking eller fotturer. Etterpå kan du trekke deg tilbake til rommet ditt hvor du har både peis og solterrasse og slappe fullstendig av hele kvelden. (frokost og middag inkludert)

Dag 9 Kenai / Whittier
Opplev den fine turen på naturskjønne Seward Highway til Whittier og skipet som venter på deg. (frokost inkludert)

Dag 9- 16 Cruise “Reise til breene”

Denne turen kan også bestilles i motsatt rekkefølge, dvs. at turen på land skjer etter cruiset.

Cruisetur SA8 - 15 netter
Vancouver til Fairbanks
Cruise “Reise til breene” (7 netter)
Tur på land etter cruiset (8 netter)

Avreise 2020 Grand Princess: 23 mai | 06, 20 juni | 04, 18 juli | 01, 15, 29 august

Bestill her

Cruisetur SB8 - 15 netter
Fairbanks til Vancouver
Tur på land før cruiset (8 netter)
Cruise “Reise til breene” (7 netter)

Avreise 2020 Pacific Princess: 26 mai | 09, 23 juni | 07, 21 juli | 04, 18 august | 01 september 

Bestill her